web analytics


Ett champinjoninlägg

Nu är jag lite diskriminerande men vissa karlar ska inte få gå och handla själva! Jag och Jonne var och handlade och jag satte kurs mot champinjonerna. Såg då att det fans några fina, vita kvar men inte så många. En karl i 40-årsåldern hade precis parkerat sig framför champinjonerna och jag tänkte att , nu är de bye bye för fina champisar.
Men nejdå, han plockar åt sig av de fula, bruna (det är alltså inte skogschampinjonerna jag pratar om nu, utan de där fula, bruna, skrynkliga som ingen vill ha). Dessutom så plockar han nävar av dem utan urskiljning! Jag plockar försiktigt åt mig av mina fina, vita och tänker att nu kommer han fatta vilka som är bäst.
Nope!
Är det jag som är kräsen? jag kollar alltid efter de som ser fräschast ut, klämmer lite på dem, ibland sniffar jag t.o.m. på dem.
Plockar dem en i taget och kollar efter skavanker allt eftersom. Är det en tjejgrej? En koalagrej? vad?

Undrar vad hans fru tänkte när han kom hem med fulchampinjonerna.
– Jag visste att jag inte borde skickat karlsloken att handla, I knew it!

Poor thing.

Och nu är jag glad att jag inte installerat WP 2.0. Wordpattern is the new shit. Bye bye WordPress, hello Wordpattern.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments hittills

 

Lämna en kommentar Kommentera här!

Gravatar Icon

Hahaha! Kan inte låta bli att skratta åt mannen med champinjonerna! Han kanske gör sådär med flit! Han kanske är TRÖTT på att frun skickar honom för att handla! Vad kallas det? Passivagressiv? *???* Smart ju!
-Vad är det för hemska champinjoner du drar hem med? Dom ska ju vara VITA och FINA och inte skrynkliga! frågar hon på det där äkta surfruiga sättet.
-Handla själv nästa gång då! svarar han! med en sån där äkta fan-jag-vill-se-på-sporten-suck :P :D

April, april.

*K*

Gravatar Icon

Klart att man plockar ut de fina och vita championerna.

Wordpattern haha :-D

Gravatar Icon

Klart att man vill ha de fina vita. Fast, jag är allergisk mot champinjoner :-(

Gravatar Icon

April april snäckan! hihi *glad* Den går man inte på!! ;)

TrackBack URI

Lämna en kommentar
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(måste anges)

(måste anges)