web analytics


Syntax error

Jag slösurfar eftersom jag väntar på att en auktion på Tradera ska ta slut och hittar det här. Jag tror inte mina gravidhormoner funkar för jag känner att fan vad gott! Ge mig sprit! Och rödvin!
Och innan ni slår på stora bongotrumman och ringer socialen så finns det inte en chans i världshistorien att jag dricker en droppe alkohol med bebis i magen. Oavsett om ”en liten mängd inte gör nån skada” som folk säger.

Sen funderar jag iofs allvarligt på att supa mig full på en flaska vodka när värkarna börjar bli förjävliga. Då gör det väl ingen skada? När h*n redan är halvvägs ute menar jag. ;)

Och jag vann auktionen! Mer djurputtigt åt folket! Får nästan skriva en stor disclaimer där angående det puttenuttiga. Vissa djur är helt ok! Det är det där ryschpysch-övergulliga jag inte tål. Så, nu har jag rett ut det. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments hittills

 

Lämna en kommentar Kommentera här!

Gravatar Icon

Nä man ska inte dricka sprit under graviditeten … men ETT glas rött/vecka är bara bra för järnvärdet …. det kan t om barnmorskan rekommendera ;-)

Gravatar Icon

Åååå, vilka söta babykläder!!! Fina färger och gulligt med djur!!! *love*

Gravatar Icon

Tips om turkosfilt:
http://www.litenjag.se gå in i Sortiment, Sängkläder, Gallerfiltar. Där finns världens smartaste filt till extrapris dessutom.
Lycka till med miraklet! :)

Gravatar Icon

Man kan också säga turkos filt … *wink* Jag tror inte torkusfilt är ett fenomen.

Gravatar Icon

Jättefina bebiskläder. Grattis till auktionsvinsten!
Gissa vem jag drömde om i natt förresten. Ha ha ha! *wink*
Kram

Gravatar Icon

Åh så söta kläder! När du är klar med dem kan du väl tradera över dem till mig, jag älskar lagom söta djurmotiv! *glad* (Inte för att jag har nån bebis att klä dem i, men man kan ju alltid spara för framtida bruk ;-))

TrackBack URI

Lämna en kommentar
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(måste anges)

(måste anges)