Ingredienser:
2 dl creme fraiche
3-5 dl vatten
3 msk dijonsenap
1-1.5 fiskbuljongstärningar
1 liten purjolök
1 burk majs
500-600 g vit fisk
salt & peppar
Ett knippe gräslök
Ta fram en traktörpanna och blanda i creme, vatten, dijonsenap &fiskbuljong (tärning) koka upp så det tjocknar till.
Skär fisken i 4-6 bitar och lägg i såsen, peppra lite och låt sjuda 5-10 min under lock. Om du vill kan du även ha i hackad purjolök och en burk majs för att få lite tuggmotstånd.
När det är klar klipper du lite gräslök över rätten, antingen direkt i pannan eller på tallriken beroende på vem som gillar det eller inte (typ kinkiga 3-åringar) Servera med ris, potatis eller några fräscha sommargrönsaker. Smakar så gott och tar inte alls lång stund att göra.
Har testat med billiga frysta pangasusfiléer, färsk torsk, färsk rödspätta och alla varianter funkade hur bra som helst.
