Det här receptet var ursprungligen med parmesan och det var min kompis Tina som gav mig det. Rätt snabbt så bytte jag ut det mot västerbottenost eller prästost. Mestadels för att jag alltid har skalkar av prästost hemma= bra sätt att använda sista biten.
Ingredienser:
200 g västerbottenost
1 kruka basilika
1 stor creme fraiche
1 stor keso
1 vitlöksklyfta
salt & peppar
Riv västerbottenost, mixa basilika, keso, ost och vitlök. Blanda ner creme fraiche, OBS! Mixa den inte för då blir det mer sörja än röra (I´ve done that mistake a few times) och smaka av med salt & peppar.
Mums! VB är världens bästa ost. 😀
Åh harreligen så gott det lät och såg ut!
Och jag som preciiiis, för bara nÃ¥gra minuter sedan, gjorde av med sista biten VB-ost. Well, well fÃ¥r väl köpa ny. Oh no 😉 hehe
Oj vad gott det sÃ¥g ut 🙂 det vore kanonbra om du skrev tips pÃ¥ vad det är gott till… jag är värsta matlagningsamatören 😛