IMG_4995

Jag fick ju ett ryck för nån vecka sen och la bönor i blöt och kokade klart dem innan jag slängde in dem i frysen. I den här satsen blev det blackéyebönor och mungbönor. Igår tinade jag mungbönorna i mikron, hade i lite olivolja, balsamvinäger, salt och peppar. Sen rev jag i en vitlöksklyfta och hade i lite majs (från frysen) och lite fryst persilja. Det var det jag hade hemma och i och med att bönorna var ljumma så tinade den där persiljan superfort. Anyway, det är verkligen inget speciellt med den här röran, den ser tom. ganska tråkig ut men den blev så god! Det slutade med att jag åt upp allt själv så sambon blev utan. Ahum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

3 comments on “Snabb mungbönsröra”

  1. Mungbönor har jag inte kunnat äta pÃ¥ flera Ã¥r, vi förÃ¥t oss pÃ¥ groddade mungbönor och jag har flera gÃ¥nger sagt att jag aldrig mer ska äta mungbönor igen. Men nu mÃ¥ste min karantän ha gÃ¥tt över, för jag blir riktigt sugen pÃ¥ mungbönor när jag läser om din röra. Tack för det! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *