Untitled

Untitled

Bjöd min vän Anna pÃ¥ lunch för ett tag sen och svängde ihop nÃ¥nting i köket. Ville bara visa att man kan göra mycket av det man har i kylen. 🙂
Jag hittade nÃ¥gra kycklingfiléer i frysen och behövde platsen sÃ¥ jag tinade dem och marinerade dem i 2 msk soja, 1 pressad apelsin och lite salt & peppar. Brynde dem runtom och slängde in dem i ugnen. Till salladen sÃ¥ hade jag ½ blomkÃ¥lshuvud som började se lite visset ut sÃ¥ jag stekte det i stekpannan med lite soja, salt och peppar. Skalade en morot, strimlade salladslök och delade körsbärstomater. La upp allt i en skÃ¥l och strödde över hampafrön. Anna som var över uppskattade det oerhört mycket och tyckte inte alls att ”jag bara svängt ihop nÃ¥t”. Till det kokade jag bulgur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *