Untitled

Hörni jag vet att jag är en USEL bloggare just nu men jag går in i de sista dagarna på semestern och försöker krama ur varje droppe. En dag tog jag med mina uttråkade barn för att egentligen komplettera med fler Ricemuggar men de hade inte mönstret jag letade efter så vi nöjde oss med de här skålarna also known as flingskålarna. Det här är ingen shoppingblogg men ibland slinker det in lite smått. Jag har en hangup för vissa saker så är det bara, varav Rice är en av dem. Annars så lyckas jag alltid komma hem med ljushållare, kokböcker, muggar och udda fat odylikt från diverse loppisar eller secondhandaffärer.

Hittade en liten kylväskskaramell för 40:- på Willys!

Passade på att åka och handla och hittade den här lilla kylväskskaramellen för 40:- på Willys vilket passar bra då vi tänkte hänga på stranden imorgon och inte göra många knop. Köpte även ett stort tråg nötfärs för även rödbetsbiffar står på agendan. Jonne är just nu i Danmark på en motorcykelfestival (det är precis så töntigt som det låter, han har tom skinnväst) så jag och ungarna har avancerat ensamhäng vilket är mysigt värre. Dock gillar de inte riktigt när man lutar sig tillbaka i soffan och ”bara ska kolla mailen”.
Om jag orkar så kanske det dyker upp ett rödbetsbiffinlägg vad det lider. Jag har verkligen latat mig när det gäller matlagningen. Oftast har jag bara skurit upp lite grönsaker, gjort nån enkel sallad med diverse saker i och grillat på nåt djuriskt. Idag kokade jag pasta och tinade två matlådor med köttfärssås. MIN köttfärssås iofs men det är nivån nu, hitta nåt färdigt i frysen, tina det och ät. 😀
Jag tog mig i kragen till lunchen och bjöd på sallad med matvete, halloumi, rårivna rödbetor, salladsmix och lite annat så det har inte heeelt fallerat här hemma men nästan. Jag återkommer såklart inom några dagar så ni får ha det så bra så länge. Kom gärna med lite kommentarer om sånt ni vill läsa om eller om ni har några frågor. Shoot!

(Och jag inser att jag får sitta hemma och gråta om INGEN frågar någonting alls 😉 )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Rice & glad kylväska”

  1. Du skulle grÃ¥ta om du fick äta min mat en vecka. Det du ”slänger ihop” lÃ¥ter som avancerad matlagning för mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *