Jag gjorde 3 dressingar till festen, dels en vanlig vinägrette, sedan en Rhode Island och en Caeasardressing. Rhode Islanden är den ljusrosa. 🙂
Rhode Island-dressing
Creme fraiche
Majonnäs
Gräddfil
Santa Marias grillkrydda
Citronpeppar
Salt och peppar
Olivolja
Ketchup
Färsk persilja eller basilika
Citronsaft
Det här är mitt eget recept vilket betyder att jag inte måttar ingredienserna, jag går på smak och känsla.
Men om jag ska försöka vara liiite ordentligt så är det ungefär lika delar gräddfil och creme fraiche, lite mindre majonnäs än gräddfilen och creme fraichen. Men å andra sidan så är det en smaksak, vill du ha mer majonnässmak så kör på!
Anyway, vispa ihop gräddfilen, creme fraichen och majonnäsen, i med en klatt ketchup, samma sak där, vill du att den ska vara sötare så har du i mer.
Hacka i basilikan eller persiljan, det räcker med några kvistar, det är mer för syns skull och för att det smakar lite fräschare.
Pressa i saften från citronen, i med lite olivolja, nån matsked räcker.
Krydda med grillkryddan som bas sedan har du i lite citronpeppar/svartpeppar och lite salt. Tänk på att smaka av annars står du där sen med äckel-Rhode Island.
Blanda ihop allting så att det inte är klumpar i, sen är det klart!
Inte svårare än så 🙂