Apropå mitt tjat om grönt till maten? Idag stod jag ute i trädgården och spikade fast en täckduk i rabatten när jag kom på att jag faktiskt har ungar. Som måste äta. Dessutom kan de inte laga mat själva än de små latmaskarna 😉 så jag fick snabbt hitta på nåt. Rotade fram lite korvbitar i frysen. Jag hade stekt dem vid ett tidigare tillfälle men de var så himla äckliga stekta så jag skivade dem och frös in dem utifall att de skulle funka i nåt annat.
Vilket de gjorde. Ypperligt bra tom. Testade Saltå Kvarns röda ris för första gången (helt ok) och hittade ett bortglömt tetra med vita bönor. Nike åt hälften av bönorna redan innan den åkte i grytan, sen ville hon bara ha ris. Stella ratade riset men åt mer korv än oss allihop.

Jag värmde mina gröna grönsaker lite snabbt i micron och la sen på mat. Blev otippat gott.

korvgryta

I grytan hade jag dessutom bara hackad lök, korv, en tetra vita bönor, krossade tomater, salt, peppar, oregano och liite vispgrädde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *