När man jobbar på Middagsfrid, menyplanerar för Middagsfrid och är lite besatt av tja Middagsfrid då är det inte mer än rätt att man testar matkassarna själv. Kommer hem 17:45 på vardagarna så det blir inte mycket matlagande då men lite hann jag med, den andra delen fick sambon ta hand om och han har faktiskt varit rätt duktig på att laga mat i veckorna. 🙂

Makrillsallad som vi boostade lite extra. Tom. ungarna gillade det.
IMG_5119

Umamibiffar med äppelröra. Den där äppelröran syns inte men jeez vad god den var! Ungarna som var mycket skeptiska till en början gillade det.

IMG_5105

Apropå menyplaneringen så kan utkastet se ut såhär. Det är alltså det, tillsammans med lite andra lösa papper och nåt utprintat recept som jag skriver recept ifrån sen när jag och Carina menyplanerat. Liiite tricky stundtals. 🙂
From v. 34 är jag alltså med och planerar.

Menyplanering

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *