”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”
 

I somras så tog jag tag i saken och blev månadsgivare, både hos SOS Barnbyar och en organisation till (som jag för mitt liv inte kan minnas anmnet på just nu). Efter en tid fick jag hem ett brev och ett foto på en liten bedårande femårig flicka vid namn Claudette. Jag trodde faktiskt inte att det skulle påverka mig så mycket som det gjorde men jag tänker hela tiden att det kunde ha varit Stella. Om hon varit född i ”fel” land. Om du har pengar och möjlighet, bli månadsgivare eller skänk några kronor då och då. Det gör en liten skillnad för oss och all skillnad i världen för någon annan.

Fortsätt läsa här nedan om du hur du kan hjälpa till med en liten sak på det stora hela. <3

 


(Fotograf:Unicef)

Den här bloggposten innehåller nötkräm
”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *