#blogg100 Nr.5
Untitled

ibland går det fortare än vanligt. Har lite tips som kanske hjälper nån annan. Köp en förpackning kycklinglårfilé, brukar ligga på 900 g. skär den i bitar och stek den med smör, salt och peppar. Då kan du använda lite av det till en sallad. Frys in resten i portionsförpackningar om du inte ska använda allt på en gång. Då kan du lätt ta fram dem och göra en kycklinggryta, gratäng eller annat.

Jag gjorde en sallad på det jag hade hemma och masserade den råa broccolin i olivolja. Det. Blir. Så. Gott. Hade köpt aioli och guacamole, båda utan tillsatser så det ni ska titta efter är Kavlis färska aioli och Rydbergs guacamole. Båda i kyldisken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *