Nu var det tag sedan jag virkade den här, i februari närmare bestämt men jag har en hel del gammalt att lägga upp som jag inte visat. Mönstret kommer från boken Färgglad virkning som är skriven av Therese Hagstedt med bloggen Tipsy Tessie. Det var tack vare hennes mormorsrutor som jag började virka överhuvudtaget. Det har dock bara blivit EN sladdrig mormorsruta men desto mer annat. ;)

Jag valde att virka med Dropsgarnet Baby Merino i färgen cerise, sedan använde jag lite restgarner till kantning och detaljer. Använde virknål 3. Tyvärr är det kassa mobilbilder och nu är den ivägsåld så det blir inte bättre än sådär. Jag gjorde den lite längre genom att virka några varv med stolpar längst ner men annars har jag hållit mig till mönstret.

Untitled

Virkad rosett

Virkat hjärta, inte med i mönstret utan hittat nånstans.

På baksidan la jag även till en egenvirkad flärp med knappar…

 

…och så här sur ser jag ut när jag inte tycker att den passar eller är snygg på (därav försäljningen). Kan ju dessutom säga att det tar nio veckor att virka en sån här i stolpar om man inte är skillad. Puh! Jag gillar verkligen min penntrolls- & mysbyxelook på det här fotot. Det var egentligen inte tänkt att visas för allmänheten men jag bjuder på det, ;)

Kommentera