Det verkar gå troll i koftorna jag gör för den här är för stor! Får se om jag vill ha den som en lite oversize kofta eller sälja iväg den. Denna kommer från Drops och är ett gratismönster (nr 132-2). Jag gjorde storleken M/L men med virknål 4,5 istället och tänkte att det skulle räcka. Det gjorde det uppenbarligen inte eftersom den är för stor men den tog inte så lång sammanlagd tid att göra så jag ska ev. prova igen men med annat garn och mindre virknål. jag använde garnet Nepal (det naturvita) och dubbelt Himalaya mercan batik-garn till det rosa. Kom på i efterhand att jag ju föredrar lite svalare bomullskoftor. :D
Jaja, annars så lär väl fler koftor som inte passar dyka upp här ;)

Här har vi då den alldeles för stora koftan :D
Untitled

En till bild…
Untitled

Jag har uppenbarligen nåt fel när det kommer till att följa mönster eller färgsättningar för här valde jag att tweaka till det med några rader fasta maskor innan luftmaskeraderna för att få till fina rader med rosa.
Untitled

Här valde jag att virka tre rader fasta maskor med dubbelstolpar emellan. Gillar när det är asymmetriskt.

Untitled

1 comment on “Kofta ”Wildflower” Drops 132-2”

  1. Den är verkligen snygg. Kul att det finns fler recept-anarkister. Kreativitet är ju intelligens som har kul, har jag hört.

Kommentera