Jag har ju ehm… hamnat i nåt sorts virkfrenzy och jag har ju en tendens att bli lätt besatt av diverse saker. Ahum. Anyway. På en av mina nattliga surfräder (jag sov mycket mer INNAN internet kan jag säga) så hittade jag apbilliga begagnade böcker på Amazon. Dock skeppade de inte till Sverige direkt så jag fick registrera mig på nåt norskt företags hemsida som tillhandahåller USA-adresser. Jag tänkte: What the heck. Mitt liv är ju inte så särdeles spännande så varför inte spica upp tillvaron lite med att se om jag får hem mina virkböcker eller inte. Nu hade jag i alla fall fått en faktura för frakten.

Har roat mig med att räkna ut vad det skulle ha kostat i Sverige, om jag hade köpt allt nytt på Amazon och så min genväg med att köpa begagnade böcker + ta det via nåt norskt företag.

Resultatet:
Amazon + norskt företag= 795:
Typ Bokus = 988:-
Amazon fast nya böcker= 912:-

Just nu sitter jag och försöker fnula ut om jag är väldigt smart eller väldigt dum. Lutar åt det sistnämnda. Men jag hoppas att böckerna är fina. ;) Har siktat in mig på en Calypso Kimono i Blueprint crochet for sweaters.

virkbocker

Kommentera