Virkböcker

Böckerna kom fram, jag blev inte lurad och det ser ut att finnas massa roliga saker att virka. Blev dock något svettig när jag såg alla avancerade virkdiagram, jösses Amalia! Jag inser ju att jag kommer förstå det när jag väl sätter mig i lugn och ro och ska tyda det men om jag känner mig själv rätt så lär det inkludera svordomar. Massa svordomar. Å andra sidan så är jag envisare än en åsna när det gäller. Jag kom ju på att jag minsann skulle virka en kofta efter att jag hade fått hem boken Färgglad virkning. Då hade jag virkat:

  • mormorsrutor (inte ens de vanliga för de fattade jag inte, jag kollade videos på youtube)
  • x antal bläckfiskar
  • två draksnuttar
  • handledsvärmare
  • 2 mössor

Alltså. jag kan säga så här i efterhand att det är en jäkla skillnad på att virka lite småpryttlar och sen sätta sig och virka en hel kofta men jag gjorde det! Nio veckor tog det. En halv evighet. Vet ni vad det bästa är? Den passar inte…

Kommentera