Mönster: The Curiocraftsroom’s Large peacock garland
Virknål: 3.0
Garn: Schachenmayr Catania

Jag virkade några bokmärken till ungarnas dagispedagoger för nåt år sedan som jag tror blev uppskattade och nu kändes det som att det var dags igen. Den här gången så är det till deras lärare och fritidspedagoger. Jag gjorde alla tio samtidigt vilket så här i efterhand kändes lite väl rörigt med tanke på att man skulle hålla reda på alla färgerna. men det gick ju det med. :D
Liite svårt att fota dem på ett bra sätt när det alltid är KOLMÖRKT ute vid den här tiden men jag gjorde mitt bästa.

För att få till svansen så virkade jag små kluster genom att virka ihop 4 trippelstolpar. Man sparar den sista genomdragningen på alla och drar ihop allihopa på slutet. Sen gjorde jag tofsar med hjälp av en platt toarulle, garn, nål och tråd.

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Peacockbookmarks

Kommentera