Hej och hå! Ibland hittar jag ett mönster och går det fort att virka och är praktiskt så gör jag ett gäng. Hittade ett mönster på en mössa gjord av Chippzan i nån av virkgrupperna och det slutade med att jag gjorde 3 st. Det lär nog bli några till för mamma ville ha en också.

Till Stellas mössa så använde Jag Drops Nepal som jag hade över från min cirkelkofta samt ett garn som jag hittade på Symässan förra året som gick i regnbågens färger.
Använde virknål 5.0 till hennes mössa.

Nepal

Stella valde färger själv (OK, lite hjälp på traven fick hon) och hon är mäkta nöjd med sin vintermössa.
Chippzan

Sidan
Chippzanmössor

Bollen gjorde jag med hjälp av nystmaskinen. Hittade en tutorial och det var så himla smidigt. De blir dock snyggare med ett tjockare ullgarn än ett tunt akrylgarn. Så det är dagens tips!

Chippzanmössor

Kommentera