Ok…. Vi har ett paket frusna bär…

Bär

En mixer……

Mixer

Arlas goda vaniljyoughurt….

Vaniljyoughurt

Återigen, jag är värdelös på att mäta upp grejer så ett regelrätt recept kommer inte här. Men om ni tar ett paket frusna bär, nån sked socker och ungefär halva tetran vaniljyoughurt och mixar så borde ni få en…………………………………………………………………………………………………………Smoothie!

Smoothie

Jag började med dem förförra sommaren och var mäkta poppis hos mina mammalediga vänner, det var ju bara jag som hade tid att göra smoothies arbetslös/rastlös som man var. Anyway, det är gott som bara den och funkar faktiskt jättebra när man är godissugen. Ta en smoothies istället.

Är förälskad i mango, färsk mango men tänkte att en smoothie på mango inte kan vara fel?
Återigen, ett paket mango (frusna)

Mango

Mixa i mixern med vaniljyoughurt, nu struntade jag till och med i sockret…. ja den där geggan är smoothies, ser inte särskilt aptitligt ut jag vet.

Mixad Mango

Men sen så har vi smoothies baby! Smoothies!

The penguin Says; Freeze me baby!

I närbild. Jag, Jonne & Maria tyckte de smakade gott i alla fall, fast jag måste säga att smoothies goda på bär är godare, frusen mango har en tendens att bli lite sträv. Men den var god!

Smoothie= Love

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “The Penguin Says: Cool baby cool!”

  1. Här här du en till som gillar smoothies!
    Jag brukar nästan alltid ha banan som ”bas” i mina.
    1 banan, lättyoghurt naturell, vaniljsocker, några isbitar och därefter någon färsk frukt.

  2. Hittade en sida med recept på en smoothie, men nu hittar jag inte den igen, fruktansvärt irriterande. Var säker på att jag hade satt ett bokmärke på den men när man inte vet vad bloggen hette så blir det svårt.

    Var rätt säker på att det var denna bloggen, men hittar den inte här heller, jaja får väl experimentera lite själv istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *