1. Vad är din/a favoriträtt/er?
Jag älskar kyckling, helst en makedonsk rätt med kyckling och ris i ugnen, lite pill men gud vad god den blir.
2. Vilken är din bästa matupplevelse?
Dels när jag var i Italien och åt 5-rätters men också på Häringe då serverade de Grillad tonfisk eller hjortstek med nån potatisgreja och blåbärssås.
Gudomligt gott.
3. Vad är ditt bästa tips för att piffa upp en maträtt?
Tänk på hur du lägger upp det, lägg upp det fint oavsett vad det är på en fin tallrik och garnera med nån grön kvist eller nån droppe basilikaolja och tygservetter, levande ljus så ska du se att tom blodpudding funkar.
4. Favoritredskap i köket?
Jag är rätt kär i min salladsslunga men annars så är det nog skärbrädan och kökskniven som jag använder mest.
Svårt att välja, i och med at jag lagar så mycket mat så är det rätt skönt att slippa ibland så om man äter en god restaurangmiddag och slipper diska så knäcker det nog hemmamyset. 😀
5. Vad föredrar du, tre-rätters på restaurang eller bjudmiddag hemma?
6. Nå, är du bra på att laga mat då?
Of course I am! Man har ju inte en matsida för inte 😉 Men om du vill ha classy, kockvariant på käket så får du nog leta nån annanstans.
Hej!
Hamnade pÃ¥ din sida via en ”Came from” pÃ¥ min statcounter. Jag blev mäkta stolt när jag fanns med pÃ¥ din favoritlista. 🙂
Tack.
/eline
Jo du, det var inte illa. Salladsslunga. Nu blir jag impad…!!! Trodde bara det var ”vi” yrkefolk som lade ner pengar pÃ¥ sÃ¥dant… 🙂
Du förresten, det gÃ¥r inte att maila dig… jag fÃ¥r tillbaka mina mail dÃ¥ din box är full.. 🙁