Antingen så är det så att jag inte fick ha tillräckligt med rosa på mig när jag var liten eller så är jag bara tokig i kitschiga prylar. Nåt av det är det. 🙂 På lunchen så sprang jag runt på DUKA och suktade efter deras 50-tals maskiner. Köksberedare i ljusturkos och gräddvitt får i alla fall mitt hjärta att klappa fortare. :-p

Sen så hittade jag den här söta kitschvågen! Är den inte adorable!? Tyvärr får jag beundra den på avstånd för Jonne skulle få krupp om jag lät den här flytta in i köket.

FYI så finns det numera en ordlista till höger som min käre kockvän Per* har knåpat ihop. Så nu vet ni vad de flesta konstiga kökstermer betyder. Och bufféfortsättning kommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Kitschkoala”

  1. hej o tack for lank! Haller med dig, det ar fint med koksutrustning som gor en glad nar man tittar pa den! Aven om den ar kitschig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *