Igår tänkte jag att jag skulle göra en köttfärssås lite snabbt men som vanligt så stod jag kanske 1 ½ timme i köket. (Fattar inte varför det blir så där) Först tänkte jag att jag skulle ha i lite borlottibönor men ville ha pasta till och då tycker inte jag att det blir så gott. Tänkte då steget längre (beror i och för sig på hur man ser på saken) och tänkte att jag skulle göra nån bönrörevariant på borlottibönor.

Anyway, stavmixern måste vara det sämsta jävla köksredskapet som nånsin uppfunnits. Såvida du inte vill mixa välling så är det ett riktigt skitverktyg.
Efter att ha mixat bönorna, haft i lite olivolja, vitlök och kallt vatten för att överhuvudtaget göra en röra av det så såg det mest ut som en … vattnig sörja.

Tänkte först hiva eländet men fick en snilleblixt och hade i det i köttfärsen. Och hör och häpna! Det blev jättelyckat! Bönmixen gav en ganska rund och fyllig smak som jag inte brukar få annars. Kokade Zetas fullkonrsspagetti till och tänkte att det skulle smaka toppen men jag vet inte…
Jag och fullkornspasta passar inte ihop tror jag, det smakar inte gott helt enkelt. Men min köttfärs-bön-sås blev verkligen jättegod! 🙂 Fast då ska man ha vanlig o-GI:ig pasta till då 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *