Jag tycker jag har ganska bra ordning när jag lagar mat även om sambon kanske inte håller med när precis allting är framme. :tongue:

Jag övar inför grillsäsongen, just nu fuskar jag i stekpannan.

Marinader är guld! Färsk basilika, grillkrydda, massa vitlök, salt & peppar, paprika, olivolja, soya, rivet citronskal, man kan variera hur mycket som helst!

Bara ett litet reportage från Koalaköket, fler lär dyka upp. I helgen gjorde jag fårostgratinerad fläskfilé, på resten av fläskfilén hade jag på mixad ruccola, parmesan och olivolja. Yummy! Ochså det kommer så småningom. Har kommit fram till att jag inte alltid behöver posta recept, vanligt matsnack kan vara rätt så befriande också. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *