Ok, jag har utforskat quinoafronten 2 gånger. Återkommer om det. Sen har vi grillat tonfisk, kycklingklubbor, karéer, grönsaker osv. Gjorde dessutom en würstingsommarsallad som ni kommer vara skitavundsjuka på och lite annat jox. Så det kommer så småningom men livet kommer emellan lite så jag har inte så mycket tid att pilla med recept och mickla med foton.

Det jag skulle säga var i alla fall, (håll i dig, Elin!) att jag testat både rödcurry och gröncurry nu, hela rätter alltså och det var faktiskt helt ok! Fast gulcurryn kommer ni aldrig få se mig äta, jag blir illamående av bara tanken. Brrr!

Så nu vet ni läget, jag lever, har inte bara ätit spagetti och parmesan (fast jag gjorde det igår) så det ska uppdateras här nån gång. Snart. Jag ska. Snart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *