AKM3110W.jpg

Jag har fått en ny bebis på 10.3 kg. Mina föräldrar och syrran har skämt bort mig med en egen hushållsassistent. En sån där med degkrok och baktillbehör.

Electrolux Assistent AKM3110W heter skönheten. Vi ska ha många roliga stunder ihop. Först ut så tänker jag baka matbröd på vetemjöl, rågmjöl och valnötter.

Och när jag orkar så är det köttfärspirogerna som ska återupplivas!

Beskrivning:

Electrolux Assistent® AKM3110W är den mångsidiga hemhjälpen som gör det tunga hushållsarbetet lätt och roligt. Basutrustningen och de många tillbehören som kan köpas separat gör att Assistent® klarar att knåda deg, vispa, blanda, mala kött, stoppa korv, göra pasta, passera, spritsa kakor, riva, strimla, skiva, mala mjöl, valsa müsli och pressa juice. Se under tillbehör vad som ingår i AKM3110W. Nu med starkare motor, högre varvtal och en längre livslängd. Med de många tillbehören kan Assistent® tjänas in redan första året. Assistent® är enkel att sköta och lätt att rengöra. De flesta tillbehören kan diskas i diskmaskin, utom kvarnar och aluminiumdetaljer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *