Sen jag började twittra så har det hänt en del kul grejer. Jag var på arbetsintervju på Middagsfrid, hittade lite andra jobbannonser som jag inte sökt annars och dessutom har jag fått en del roliga twittervänner. Köpte upp mig på en del produkter från Sevan AB, mestadels olika sorters bulgur som alla var snäppet godare än Druvan som jag brukar köpa annars. På baksidan av en förpackning fanns ett recept på nån exotisk gryta som jag inte hunnit testa men det slutade i alla fall i en dialog med Sevan AB som finns på Twitter. Älskar Twitter just för att man kan ”prata” med företagen ifråga direkt på ett sånt där casual avslappnat sätt.
Sevan frågade mig om jag hade provat deras nudelbulgur, vilket jag inte hade. Däremot så kom jag ihåg att vår granne (som kom från Syrien) ofta brukade göra just den bulguren och det var snudd på det godaste jag visste när jag var liten. Hittade inte den i butik så då sa Sevan att de kunde skicka över lite. Jag förväntade mig en förpackning bulgur men fick det här…

IMG_4557

Hur snällt är inte det? Förutom nudelbulgurn så fick jag en mörk grov bulgur som jag inte heller sett i butik här samt en fin bulgur som jag redan hade köpt hem. Dessutom fick jag hem en del exotiska kryddor som jag aldrig använt förut. Jag antar att det får bli lite orientalisk matlagning här framöver. 🙂 Lovar att återkomma med recension när jag testat produkterna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

4 comments on “Bulgur i mängder”

  1. Jag har faktiskt inte hört talas om Sevan innan jag såg dem på Twitter.
    Finns mycket bra saker med twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *