tomater

Om ni undrar vad tricket är för att få en sån här gigantisk tomatdjungel (som säkert inte kommer hinna mogna innan frosten tar dem) är att plantera 4 plantor väldigt tätt, vattna lite och sen åka på semester i 2 veckor.
Sen när man kommer tillbaka så ser det ut som om tomaterna tagit över jorden rabatten.
Oh well, vårt odlande har i alla fall gått över förväntan, Vi har säkert tagit upp 4-5 kg potatis, har massa färska örter och det blev en del jordgubbar. Innan det blir kallt ska vi plantera 1 röd vinbärsbuske och en vit och amerikanska blåbär. Vår trädgård ser fortfarande ut som trädgården Gud glömde (men ni ska se framsidan, den är värre) men we´re getting there!
Sen är det lite bonus när alla örter man köpt på ICA och sen tryckt ner i jorden för att de inte ska dö växer och frodas och samsas rätt fint med de egenodlade. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Vilse i djungeln…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *