Kelda

Det plingade på dörren tidigare ikväll och i min hand fick jag en kasse från Kelda där de skickat med deras nya soppa Creamy Gazpacho. Himla snygg paketering måste jag säga, en surdegsbaguette, en glasflaska mineralvatten, färsk basilika, vit duk & 2 vinglas dolde sig i den anonyma bruna påsen. Det fanns tom en tag med mitt namn på. 🙂

Tanken är att den ska ätas kall som fräsch soppa till sommaren. Rent innehållsmässigt innehåller den inget skit förutom modifierad stärkelse som det finns lite olika åsikter om. Den jag hört är att medlet de framställer det med är cancerframkallande. Förutom den så är soppan som sagt ok.

Jag smakade och jag är inget fan av kall soppa men den var faktiskt god. Säger jag förvånat. Ungarna fick också smaka och åt jättemycket. Det är nog ingenting som jag kommer köpa hem sådär men som nödlösning nån dag eller om man ska iväg på utflykt, husvagnssemester eller dylikt så är det en smart genväg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *