Kylskåpsstädning

Jag gjorde misstaget att dra ut potatis och löklådan i kylen när jag skulle plocka in lite matvaror. Det hade runnit ner nåt oidentifierbart längs baksidan på lådorna så det var bara att börja skrubba och när jag väl börjat så var det lika bra att torka ur rubbet!
Jag hällde ut alla gamla burkar med diverse sylter, pastor odylikt i och frigjorde massa yta! arför sparar man en sylt från 2011 undrar jag? Har man inte använt en rödcurrypasta på ett år så lär man inte göra det sen heller. Nu är det i alla fall rent och fint och imorgon kommer mina älsklingar hem så då tänker jag göra minsta möjliga nytta utan bara hänga med dem.
Fick dessutom hem en 3-dagarskasse ikväll också så jag slipper tom. åka och handla. Yeay!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Duracellkanin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *