Pytt!

Jag lovar. Det här fotot är snyggare än när pytten låg på tallriken. 😉 Lite brown food problem om man säger så men gott. Inget regelrätt recept utan mer en uppmaning att inte slänga maten. Sparar alltid på slattar och sånt som blir över. Har tex matlådor med diverse såser i frysen som blivit över. Smidigt när man vill ha sås till nåt.

I det här fallet hade jag överbliven kyckling från en lunch, lite bacon i kylen, en slatt vispgrädde och några gamla kokta potatisar som behövde tas om hand. Tärnade lite zucchini och stekte ihop alltsammans med lite salt och peppar. Serverade med rödbetor till. Inte så snyggt som sagt men gott och ett bra sätt att ta hand om rester.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *