Untitled

Jag håller på och rensar frysen och hade en påse med rödspättor från provköket som behövde tas om hand. Gjorde sonika så att jag saltade och pepprade dem, bredde på pesto och la dem i en form. 20 min i ugn i ca 200° så är det klart sen. Servera med ris/potatis och grönsallad. I mitt fall så var det sallad över från pastasalladen som jag inte hade haft dressing på som jag serverade till. Odressad sallad håller minst ett par dagar i kylskåp. Det är bara tomat som kan bli lite tråkmosig. Man kan även blanda pesto med lite créme fraiche och ha som ett täcke över fisken eller strö mandelspån över för lite variation. Testa er fram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Pestofisk i ugn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *