Loppisfynd

Nära jobbet, på Hornsgatan finns det en Stadsmissionen-secondhand. Jag är nog en av deras bästa kunder. Jag köper böcker, kläder, köksprylar, ramar, barnkläder, leksaker, ja allt där så länge det är rent och fräscht. I förrgår gick jag fullkomligt bananas. De hade haft stängt i två veckor pga ventilationsrenovering så jag antar att jag var taggad. 😉
Skämt åsido så hade jag tänkt köpa ett par extra brödformar ett bra tag men dragit mig för att de inte är tokbilliga. De är inte snordyra men en hundring är en hundring.

Kom in och hittade så himla fina saker:
En hjärtspringform 40:-
Minicupcakesform 40:-
Bricka 40:-
Två såskastruller á 40:-
Minislickepottset 40:-
Två brödformar 20:-
Vit lampa 40:-
Helt ny grillpanna 150:-
Svart lampskärm 40:-
Stor grå lampskärm 60:-

Bara en sån lampskärm brukar ju gå på över 500:- i fina inredningsaffärer. Jag ska ha den i vårt gråvita sovrum. Sa jag att jag är nöjd? 🙂 Nästan alla saker var oanvända också. Ibland lämnar butiker in saker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *