Untitled

Untitled

Bjöd min vän Anna på lunch för ett tag sen och svängde ihop nånting i köket. Ville bara visa att man kan göra mycket av det man har i kylen. 🙂
Jag hittade några kycklingfiléer i frysen och behövde platsen så jag tinade dem och marinerade dem i 2 msk soja, 1 pressad apelsin och lite salt & peppar. Brynde dem runtom och slängde in dem i ugnen. Till salladen så hade jag ½ blomkålshuvud som började se lite visset ut så jag stekte det i stekpannan med lite soja, salt och peppar. Skalade en morot, strimlade salladslök och delade körsbärstomater. La upp allt i en skål och strödde över hampafrön. Anna som var över uppskattade det oerhört mycket och tyckte inte alls att ”jag bara svängt ihop nåt”. Till det kokade jag bulgur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *