Ni undrar såklart varför det är så tyst här. Kan säga att den där målningen tog liiite längre tid än beräknat och just nu ser det fortfarande ut som kriget. Tavlor ska borras upp, saker stuvas undan osv. men det tar sig. Tog lite snabba mobilbilder men ska ta ”riktiga” sen när jag städat.
Färgnumret är NCS S 0515 B för er som undrar. 🙂

Just nu känns det lite som ett heminredningreportage (minus flyttkartonger och röran) i ”Nordiska kala hem” eller nåt. Pga ovan nämnda målning så har jag mest ätit Findus Fiskgratäng, Pan pizza, hemköpt sallad och sushi så maten har fått stå tillbaka lite.

Lite bilder

Lite bilder

Lite bilder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “NCS 0515 B”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *