Här snackar vi marig sallad! Bönor, broccoli & grillade grönsaker!

Ibland hittar jag så fina foton i mitt Instagram som jag vill belysa lite extra på bloggen men som inte nödvändigtvis behöver bli ett recept. Här hade jag tex i lite olika bönor (brukar koka och frysa in i småpåsar), kokt broccoli som fått svalna lite och en färdig burk grillade grönsaker. Tror att det var en Garantburk om jag inte minns fel. Jag silade bort oljan från grönsakerna men sparade den och tog lite som jag använde i en dressing till salladen. En ganska bra genväg när man inte hinner men egna grillade grönsaker är ändå godare. Hade även i romansallad, paprika, tomat och salladslök.
Salladen blev rätt matig så man äta den istället för ris/gryn, pasta eller potatis till nåt protein. Eller äta den som den är och göra lite goda röror till och köpa ett riktigt gott bröd med hård skorpa. Själv älskar jag riktiga surdegsbaguetter där man får gnaga sig igenom den stenhårda skorpan. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *