#blogg100 nr.8

Jag undrar om 2013 blir året då jag lär mig äta polenta och använda det mer i matlagningen? Åt det för första gången på en snoffsig italiensk restaurang och undrade varför jag fick in gröt!? Nu vet jag bättre men än så länge så gillar jag det inte så mycket. Men jag har ju kollat på Jamie Oliver då´rå så jag har fattat att det krävs smör (tippar på en hel massa) och kryddor så det blir nog ett polentaprojekt framöver. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Polenta, polenta”

  1. Polenta ar super om man som jag ar gluten intolerant. Det ar aven bra till panering och man kan baka bade sma kakor och mjuka kakor med det ocksa. Ser fram emot recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *