Lite sådär till helgen så kan jag ju posta min supersnabba förrätt som jag svängde ihop när jag , Maria & Jonne skulle äta.
Rosta nåt vitt bröd, vad helst du har hemma funkar.
Lägg på 2 salladsblad
Skiva en avokado och lägg på några skivor
Klicka på en stor klick västkustsallad på mackan
Strö över lite räkor
Skiva en tomat och dekorera med några skivor
Skiva en citron och toppa med en skiva.
Voilá!

Räkmacka i plural. Helt perfekt med fuskvarianten för vi var nämligen aphungriga. Hade jag inte varit fullt så hungrig så hade jag nog satsat på att göra en egen räkröra, haft färska räkor, nåt riktigt gott bröd osv osv men detta funkar för den hungrige!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Snabb räkmacka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *