Var i Farsta i fredags och väntade på att bli upphämtad av Robban när jag slank in på Oil & Vinegar. Skulle inte handla nånting men lyckades ändå göra av med 183 kronor på vitlöksdressing, en sea salt mix innehållandes kryddor såsom, rosmarin, salvia, oregano, lagerblad, timjan & vitlök. Och ett par salladsbestick som ser ut som händer. Kan ju konstatera att man inte har nån vidare karaktär att prata om i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Oil & Vinegar”

  1. Så ni har en sån butik där uppe.. orättvist. Jag tycker verkligen om den, men det finns ingen här i stan. Så jag får åka över till Köpenhamn istället. Tar iof inte mer än 20 minuter med tåget dit.. men ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *