Foliefisk måste nästan vara det lättaste att göra. Hade färska torskfileér som jag la i folie tillsammans med purjolök, broccoli, sockerärter, smör och vanliga ärtor. Hade på grovsalt som inte var nån höjdare, det blev en del saltpunkter i fisken liksom. Nästa gång tar jag nog torskblock istället. Den färska torsken som jag använde hade lite väl mycket ben men antar att det blir så när man handlar på ICA.

In i ugnen på 175˚ i allt från 20-40 minuter, jag använde som sagt frusna grönsaker och då tar det lite längre tid. Serverade med potatis till och nästa gång så har jag nog i morötter (som var slut hemma) också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Foliefisk”

  1. googlade på foliefisk, detta var det första som kom upp. Var mest nyfiken på hur länge man skulle ha inne fisken. återkommer med kommentarer om hur det gick :tongue:

  2. 40 minuter var fisken och alla frysta grönisar(?) klara UTOM morötterna som var skurna i ca 4mm tjocka skivor. Hur enkelt och gott som helst ändå. Man kan ju inte få allt!

    :biggrin:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *