Glass För några år sen jobbade jag på Scheelegatan och då fanns det en liten butik som hette Bröderna Lindmans på Pipersgatan. Idag när jag gick dit så stod det istället Kungsholmens glassfabrik. Det jag var på jakt efter var deras goda sallad med kräftstjärtar och avocado. Tyvärr hade de slutat med den och Ceasarsalladen som jag köpte var… sådär. Kan ha legat för länge i lådan.
Anyway, det som jag måste visa är den skitsnygga loggan! Det är Klas Fahlén på Agent Form som har gjort den och visst är han duktig! Vet inte hur glassen smakar för det var alldeles för länge sen jag åt den för att komma ihåg det. 🙂 Systerbutik finns på Bondegatan 75.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *