aggrora_tricolore.jpg

Det här är en favorit här hemma och jag har lagat det mååånga gånger. Finns säkert som recept nånstans men jag kom i alla fall på det själv. 🙂 Går skitfort att göra. Jag brukar, som idag ha det till frukost men det funkar finfint som en lättare lunch eller mellanmål också.

Ingredienser:
4-5 cocktailtomater
3 ägg
1 näve basilika
salt & peppar
olivolja

Hacka tomaterna fint, stek dem i oljan på medelvärme tills de blir lite mjuka. Ha i äggen, du behöver inte ha vispat dem innan. Rör runt så att de stelnar lite, ha i hackad basilika och smaka av med salt och peppar.

Klart!

Ha gärna en bit färskt bröd till eller gör som jag och använd såna där bakeup-baguetter. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Äggröra tricolore”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *