img_5783.jpg

Lasagne är inte tacksamt att fota och den var mycket godare än den ser ut på bilden och dessutom väldigt lättlagad!

Ingredienser:
400 g lättstuvad bladspenat
250 g keso
1 burk grillad paprika från Zeta
1 pressad vitlöksklyfta
lite salt
lasagneplattor (jag använde Barillas)
1 tetra Kelda ostsås
1 fp riven Västerbottenost eller den ost ni föredrar

Tina spenaten. Ta den grillade paprikan och hacka den lite grovt. Blanda den med keson, 1 pressad vitlöksklyfta och rör om. Krama ur vätskan ur den tinade bladspenaten och blanda sedan spenaten med keson. Smaka av med lite salt.

Varva kesoblandningen, ostsås och lasagneplattor och avsluta det översta lagret med ostsås. Strö över den rivna osten och grädda i mitten av ugnen på 225° i 20 minuter. Om osten ser ut att bli för bränd kan du ha på en bit folie som du tar bort när det är 10 minuter kvar.
Servera med sallad och nåt gott bröd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Vegetarisk lasagne med spenat, keso och grillad paprika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *