Det fiffigaste med WordPress är att det alltid finns en massa fiffiga tillägg till. Jag tänkte bara passa på att tipsa er om att nu mera kan man skriva ut inlägg/recept från bloggen i ett mer skrivvänligt format!

Så här ser den lilla knappen ut och finns efter varje inlägg.

Med den kan man printa ut direkt, spara som pdf eller maila receptet till en själv. Man kan tom. ta bort bilderna om man tycker att de är i vägen. Fiffigt va?!

Angående Facebook-knappen så vet ju var och varannan vad den är till för. För min del får ni gärna Gilla om det är nåt recept ni gillar men jag tänker inte tjata om saken. 🙂 Om ni vill prenumerera på min blogg så finns Bloglovin-knappen i menyn till höger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *