Så mycket kärlek som den där jäkla pippin fick och så smakade den gammal parfymerad skosula! Fick den smarta idén (trodde jag) att marinera en tupp (ja en TUPP) i citron och färsk mynta med diverse kryddor. Har grillat en kyckling på grillen förut med gott resultat men nu alltså…

Jag tycker att det är ganska rättvist att berätta när man inte är en mästerkock i köket också.

Den jäkla fågeln ligger där i godan ro på grillen…

IMG_4877

… ser ni vad nöjd den ser ut?

IMG_4876

Efter jag vet inte hur länge så var den äntligen klar.

IMG_4882

Halleluja tänkte jag och förberedde mig för en festmåltid.

IMG_4881

Well, not so much. Lär som sagt aldrig köpa tupp igen, segare fågel får man leta efter. Sen kanske stektermometern var lite felaktig för den blev rätt torr men tupp. Nä. Speciellt inte med mynta. Världens finaste krydda, men inte ihop med tupp eller kyckling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *