Melker Andersson har startat en tävling på nätet i samarbete med Philips för alla duktiga hemmakockar med olika utmaningar. Man kan t ex välja mellan att laga lunch för under en tjuga, laga mat i foliepaket eller laga mat för den allergiske.
Jag känner mig rätt peppad att tävla kan jag säga för man kan vinna en hel del fina grejer från Philips Robust Collection. Har helt missat den serien (iofs så har jag inte en råd att köpa nåt nytt så varför kolla då) men den är redigt snygg. Min matberedare håller för övrigt på att klappa ihop. Först pajade locket, sen ett skärblad så man kan göra VISSA grejer med den bara. Inte så roligt som sagt. 🙂

Det är lite kul med matutmaningar som är lite kluriga, det gör att man får tänka till lite extra och om man har turen att vinna nåt på köpet. Why not liksom 🙂 Jag tänker i alla fall tävla, ska ni?

Man kan fortfarande tävla om en kokobok här hos mig. Det är bara 3 dagar kvar så skynda, skynda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *