Halloj!
Man kan tro att jag har gått under jorden men så är inte fallet. Jag fick hastigt och lustigt ett vikariat den här veckan så jag har spenderat dagarna på förskola=ingen bloggtid. På kvällarna är jag som en död säl. Nu i helgen drar jag på middag med kär vän på frdagen och på lördag/söndag är jag på Mammabloggalan. Jag hinner alltså inte dra en vinnare förrän på måndagen så jag förlänger helt enkelt tävlingen tills dess. Då får fler chansen att tävla medan jag är ute och far runt. Så, 9 maj är det som gäller alltså!

Jag har för övrigt fått chansen att testa lite produkter från Ninasmat.se som jag ska recensera så fort jag hinner. Kanske blir det så att jag kan hålla en tävling med nån rolig produkt från dem längre fram. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *