Hej allihopa!

IMG_1100

Så här glad var jag på galan och ja, det blev ett något fejkat leende, har inte riktigt hittat det där fotoleendet än. 😉 Finaste Åse & jag turades om att ta foton.

Har spenderat helgen på Royal Park Hotel i Solna med andra underbara mammor & finaste Åse. Vi firar faktiskt 10-årsjubileum nästa år! Hur coolt är inte det när man träffades på nätet som så många fnyser åt.

Det var så roligt och så skönt att ladda batterierna. Mentalt i alla fall för det blev inte så mycket sömn. I fredags tror jag att vi la oss runt halv 3 och i lördags vid 4… Då hade jag varit tillbaka till rummet och bytt till mina gympadojor och när jag byter till gympadojor då blir det hopp-hopp på dansgolvet. Jag har aldrig fattat vitsen med att inte dansa när man har chansen. 😉
Idag ska jag iväg för att prata med nån angående ett doulauppdrag vilket känns väldigt spännande. Idag är också sista dagen på tävlingen, jag drar en vinnare ikväll så passa på att tävla nu. Sista rycket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

6 comments on “Mammabloggala”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *