Jag blev så himla sugen på fisk igår och är det nån fisk som jag verkligen gillar så är det just gös. Tyvärr så kostar den apmycket men ibland är det värt det! Visst ser det gott ut?

IMG_5002

Köpte ICA:s Selection Edamamebönor efter tips från Elin som gästbloggar hos Råsmart för en tid sen och ville gärna testa dem. Ville också testa nåt lite udda till fisken istället för de klassiska smakerna så jag köpte 2 shiitakesvampar (som jag inte testat att tillaga förut så ja, jag är en foodnewbie när det gäller vissa livsmedel) som jag bara fräste i lite smör med salt/peppar. Bönorna hällde jag kokande vatten på och lät dem stå en stund innan jag spritade dem. Hackade lite färsk basilika och blandade ihop det. Sen hade jag lite skirat smör till bara.
Blomkålspurén fick koka mjuk i vatten innan jag hällde av det och mixade den med lite smör, vispgrädde och riven ost. Hade en kant kvar av Milkos svarta (den utan e-nummer) som jag använde upp. Smakade av med salt och peppar sen var det också klart. Saltade/pepprade gösen och stekte dem på medelvärme ca 2-3 minuter på var sida. Inget fancy (förutom priset) men det blev verkligen supergott.

Jag tycker att det ser hyfsat snyggt ut i alla fall. 🙂
IMG_4999

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *