Som ni har märkt så är jag ingen frekvent bloggare även om viljan finns. Med 2 små barn och ett nu pajat objektiv så blir det lite sporadiskt sådär men jag känner att det är ”good enough” just nu. Nu vet jag inte riktigt hur ofta det blir framöver eftersom jag har fått jobb på Middagsfrid!
Jag skojar inte när jag säger att det är bättre än julafton att jobba där. Jobbade min första dag idag och fick en hel drös med dokument att sätta mig in i, alla matrelaterade. Blev bjuden på lunch, fick en välkomstpresent i form av Nigella-salladsbestick och fick sen hänga med på grillkväll hemma hos Kicki eftersom de provlagade och plåtade för Sydsvenskan. Den där potatisbakelsen med räkor som Dominique fotade här nedan var SÅ GOD. SÅ. GOD.

Och på torsdag är det konferens. Som sagt, jag klagar inte. 🙂 Och förtränger helt att jag har ett radhus som behöver städas och ett 4-årskalas att rodda på söndag. Vem behöver sova? 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *