IMG_5049

Jag veeet men de är ju så tacksamma att äta tycker jag. Behöver inte lägga upp nåt regelrätt recept såvida ingen kräver det men ville bara tipsa om ICA Selections frysta Edamamebönor. Det är de där gröna i röran. Väldigt goda de med.

Och den där fina skålen fick jag i present tillsammans med ett par superfina salladsbestick rån Middagsfrid när vi var på konferens. Då hade jag hunnit jobba… 3 dar. Har jag sagt att jag jobbar på ett företag som är väldigt måna om sin personal? Är väldigt kär i mina arbetskamrater. Och arbetsplatsen ska jag kanske tillägga. Jag får laga mat, det dräller av kokböcker överallt, jag skriver recept, planerar måltider osv. Ja inte bara jag, resten av menyplaneringsgruppen också. Dessutom så är de lika insnöade på ekologiskt, närproducerat och etiskt som jag.
Jag sa att jag älskar mitt jobb va?
När jag ändå jobbar där så är det inte mer än rätt att jag prövar produkterna så från och med nästa vecka så är jag Middagsfridskund och provar deras 5-dagarskasse. Det ni!
Kan erkänna att det är lite självbevarelsedrift också. Jonne lagar maten i veckorna och för att gardera mig mot att slippa korv och makaroner eller rätter utan sallad så tyckte jag att den här lösningen var så fiffig. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *